2012-01-15 20:07:54• hírek • Nagykároly.ro

Ismét a szatmárnémetieké a nagykárolyi futsalkupa

Immár a második alkalommal tartották meg a hétvégén nagykárolyi Futsal Kupát. A Paul Sarvadi, Gindele Gergő és Kovács Szabolcs szervezte teremfoci-dzsemborin hat nagykárolyi (Bad Boys, Old Boys, Barátok, Contitech, Yuki, ISU), három szatmárnémeti (Sportiskola, Vörös-kékek, Power), két nagyváradi (Piaţa Bihoreană, Malária), egy székelykeresztúri (Vonal FC), egy nagybányai (Cristian Construct), egy kálmándi (Meister Fenster), egy mezőfényi (Fröhlich), valamint egy kaplonyi (Milan) csapat vett részt.

A mérkőzéseket nagykárolyi, szatmárnémeti és nagybányai bírók vezették - s nézők is szép számban tisztelték meg az önkormányzat keretén belül működő kulturális és sportigazgatóság és egyéb szponzorok segítségével megtartott tornát.

A legjobb négy közé két szatmárnémeti csapat, a Power és a Vörös-kék, a nagyváradi Malária, valamint a székelykeresztúri Vonal FC került be a csoportmérkőzéseket követően. A kisdöntőben a Power és a Malária között igencsak izgalmas, fordulatokban gazdag mérkőzés zajlott, a meccset egyébként a váradiak nyerték 4-3-ra. Vasárnap délután került megrendezésre a döntő, amelyben akárcsak tavaly a székelykeresztúriak csaptak össze a megyeközpontunk-beliekkel.

A döntő 3-2-vel zárult. A győztes csapat tagjai: Guta Marius, Muresan Florin, Lung Alin, Pop Vasile, Heil Valter, Marinas Adrian, Molnár Cristian, Coste Petru, Laza Cãlin, Mándi Attila, Pop Marius, Muresan Manuel, Rapos Iosif, Maxim Vlad, illetve Görbe Florin. A gólkirály Zsiga Ervin (Malária) lett, a legjobb játékos címet - természetesen - a sokszoros válogatott Szőcs László érdemelte ki. Az idei torna csapattagjai között többen B és C ligás csapatokban játszanak, továbbá pályára lépett a Piaþa Bihorean csapat tagjaként Sorin Cigan is, aki a Ferencváros színeiben is rúgta a labdát.


Ismét a szatmárnémetieké a nagykárolyi futsalkupa

A székelykeresztúriak
A székelykeresztúriak

A győztes csapat
A győztes csapat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: